OPINIE SKLEPU

ocena jakości produktów i obsługi zamówień. Komentarze i zdjęcia od klientów. Rating.

Na stronie mebel-partner.pl/opinie prezentujemy opinie użytkowników i klientów, którzy mieli kontakt z nami i naszymi produktami.

Dzięki Wam możemy ciągle doskonalić nasze produkty, oraz stawać się lepszym partnerem w codziennej pracy przy realizacji Waszych zamówień. Obiecujemy, że nie ustaniemy w tych dążeniach.

OPINIE SKLEPU

Potwierdzone zakupem

ZDJĘCIA OD klientów

OPINIE Google

Opinie Klientów Sklepu - potwierdzone zakupem, pochodzą od realnych użytkowników

  • każda opinia posiada swój rating, który jest średnią z oceny jakości produktu i oceny jakości obsługi klienta;
  • większość opinii posiada komentarz autora; 
  • część opinii zawiera zdjęcia od użytkowników; 
  • możliwość sortowania opinii po typie mebla;   
  • możliwość dodania produktu do zbioru Ulubione

Opinie Googlepochodzą od wszystkich osób, które zdecydowały się dodać opinie o nas w Google.

  • opinie klientów, oraz innych osób, które miały kontakt z nami i naszymi produktami: np. projektanci, osoby, które odwiedziły nas w firmowym showroomie
  • recenzje według standardu Google: z średnim rankingiem liczbowym, recenzje w postaci gwiazdek od 1-5, z komentarzem, czasem ze zdjęciami

Zdjęcia od Użytkownikówudostępnione przez naszych klientów, prezentujące nasze produkty w stylizacjach naturalnych 

  • zdjęcia posiada rating, który jest oceną jakości produktu autora
  • większość opinii posiada komentarz autora
  • możliwość sortowania opinii po typie mebla
  • możliwość dodania produktu do zbioru Ulubione

ŚREDNIA OCENA SKLEPU

5/5 - 1765 ocen
ocena produktów
5/5
ocena obsługi zamówienia
5/5

Filtruj wg kategorii:
  • Biurka
  • Meble systemowe skrzyniowe
  • Konsole
  • Sofy wypoczynkowe
  • Biurka Gamingowe
  • Biurka Regulowane
  • Szafki
  • Fotele biurowe obrotowe
  • Hokery barowe
  • Fotele wypoczynkowe
  • Krzesła
  • Stoły
  • Stoliki i ławy kawowe
  • Dywany
  • Meble tapicerowane
  • Regały Skandynawskie
  • Pufy i ławki
Sortuj według:
  • od najnowszego
  • od najstarszego
  • od najlepszych
  • od najgorszych
Zdjęcia
KOMENTARZ
Sortuj według
autor: Maria, data: 19.04.2024
5.0
ocena produktu:
5.0
komentarz: Elegancja w najelpszym wydaniu
ocena obsługi zamówienia:
5.0
komentarz: SUPER!!!¡!!
autor: Ludmiła, data: 19.04.2024
5.0
ocena produktu:
5.0
komentarz: Jakość na wysokim poziomie i zgodny z opisem.
ocena obsługi zamówienia:
5.0
komentarz: Bezproblemowy kontakt z firmą zarówno przed jak i po sprzedaży. Wszystko na duży plus.
autor: Ludmiła, data: 19.04.2024
5.0
ocena produktu:
5.0
komentarz: Bardzo wygodne meble, duzy plus za wzornictwo.
ocena obsługi zamówienia:
5.0
komentarz: Bezproblemowy kontakt z firmą zarówno przed jak i po sprzedaży. Wszystko na duży plus.
autor: Tomasz, data: 19.04.2024
5.0
ocena produktu:
5.0
komentarz: Polecam. Świetne wykonanie.
ocena obsługi zamówienia:
5.0
komentarz: Polecam.
autor: Przemysław, data: 19.04.2024
5.0
ocena produktu:
5.0
komentarz: Ładne i wygodne polecam!
ocena obsługi zamówienia:
5.0
komentarz: brak
autor: Justyna, data: 19.04.2024
5.0
ocena produktu:
5.0
komentarz: Fotel taki bardzo wygodny nie za duży nie za mały.ladnie sie prezentuje
ocena obsługi zamówienia:
5.0
komentarz: brak
autor: Katarzyna, data: 18.04.2024
5.0
ocena produktu:
5.0
komentarz: super
ocena obsługi zamówienia:
5.0
komentarz: brak
autor: Natalia, data: 18.04.2024
5.0
ocena produktu:
5.0
komentarz: Elegancja w najelpszym wydaniu
ocena obsługi zamówienia:
5.0
komentarz: Zakup w tym sklepie to przyjemność!
autor: Phu , data: 18.04.2024
5.0
ocena produktu:
5.0
komentarz: Wygoda na 5+
ocena obsługi zamówienia:
5.0
komentarz: Serdecznie polecam produkty i zakupy.
autor: Phu , data: 18.04.2024
5.0
ocena produktu:
5.0
komentarz: Wspaniała jakość produktu. Gorąco polecam
ocena obsługi zamówienia:
5.0
komentarz: Serdecznie polecam produkty i zakupy.
autor: Piotr, data: 18.04.2024
5.0
ocena produktu:
5.0
komentarz: KRZESŁA JEST SUPER ,DZIĘKUJĘ !
ocena obsługi zamówienia:
5.0
komentarz: brak
autor: Małgorzata, data: 18.04.2024
5.0
ocena produktu:
5.0
komentarz: SUPER
ocena obsługi zamówienia:
5.0
komentarz: brak
autor: Paweł, data: 18.04.2024
5.0
ocena produktu:
5.0
komentarz: Wygodne i ładne krzesła kolor dobrze odwzorowany . Polecam
ocena obsługi zamówienia:
5.0
komentarz: brak
autor: Laura, data: 18.04.2024
5.0
ocena produktu:
5.0
komentarz: Bardzo wygodny fotel i super się prezentuje. Mogłam wybrać sobie tkaninę w jakiej został zrobiony dla mnie. To duży plus bo teraz pasuje nam do kanapy :) POlecam bo świetny kontakt z działem obsługi i dostawa też terminowa.
ocena obsługi zamówienia:
5.0
komentarz: Profesjonalne doradztwo oraz terminowa dostawa.
autor: Laura, data: 18.04.2024
5.0
ocena produktu:
5.0
komentarz: Bardzo funkcjonalny podnóżek i super się prezentuje. Mogłam wybrać sobie tkaninę w jakiej został zrobiony dla mnie. To duży plus bo teraz pasuje nam do kanapy :) POlecam bo świetny kontakt z działem obsługi i dostawa też terminowa.
ocena obsługi zamówienia:
5.0
komentarz: Profesjonalne doradztwo oraz terminowa dostawa.
autor: Bernadetta, data: 17.04.2024
5.0
ocena produktu:
5.0
komentarz: Regał bardzo ładny,wykonanie bez zastrzeżeń,prosty montaż.Polecam
ocena obsługi zamówienia:
5.0
komentarz: brak
autor: Robert, data: 17.04.2024
5.0
ocena produktu:
5.0
komentarz: Wspaniałą i wygodna kanapa
ocena obsługi zamówienia:
5.0
komentarz: SUPER- dostawa,kontakt na piątkę z plusem.
autor: Robert-, data: 17.04.2024
5.0
ocena produktu:
5.0
komentarz: System Puerto pieknie się prezentuje w towarzystwie lameli
ocena obsługi zamówienia:
5.0
komentarz: Piękne meble zgodnie z opisem i zdjęciami
autor: Robert, data: 17.04.2024
5.0
ocena produktu:
5.0
komentarz: Świetny fotel, sprawdza się idealnie
ocena obsługi zamówienia:
5.0
komentarz: Zamówienie przebiegło pomyślnie. Polecam
autor: Robert, data: 17.04.2024
5.0
ocena produktu:
5.0
komentarz: Bardzo wygodny fotel, sprawdza się w codziennym użytkowaniu w pracy
ocena obsługi zamówienia:
5.0
komentarz: Zakup w tym sklepie to przyjemność!
autor: Robert, data: 17.04.2024
5.0
ocena produktu:
5.0
komentarz: Meble super, bardzo dobra jakość.
ocena obsługi zamówienia:
5.0
komentarz: Zakup w tym sklepie to przyjemność!
autor: Robert, data: 17.04.2024
5.0
ocena produktu:
5.0
komentarz: Bardzo wygodne i piękne krzesła. Super jakość.
ocena obsługi zamówienia:
5.0
komentarz: Polecam zakupy w tym sklepie!
autor: Robert, data: 17.04.2024
5.0
ocena produktu:
5.0
komentarz: Wspaniały i wygodny hoker
ocena obsługi zamówienia:
5.0
komentarz: Bardzo dobra obsługa i podejście do klienta.
autor: Robert, data: 17.04.2024
5.0
ocena produktu:
5.0
komentarz: Świetna jakość produktu.
ocena obsługi zamówienia:
5.0
komentarz: Bardzo dobra obsługa i podejście do klienta.
autor: Robert, data: 17.04.2024
5.0
ocena produktu:
5.0
komentarz: Sofa MILO jest idealnym miejscem na popołudniową drzemkę. Przed nocą w szybki i prosty sposób zamienia się w wygodne łóżko Serdecznie polecam , idealne połączenie nowoczesności i wygody
ocena obsługi zamówienia:
5.0
komentarz: Bezproblemowy kontakt z firmą zarówno przed jak i po sprzedaży. Wszystko na duży plus.
autor: Renata, data: 17.04.2024
5.0
ocena produktu:
5.0
komentarz: brak
ocena obsługi zamówienia:
5.0
komentarz: Bardzo ładny i wygodny fotel. Polecam
autor: Katarzyna, data: 17.04.2024
5.0
ocena produktu:
5.0
komentarz: brak
ocena obsługi zamówienia:
5.0
komentarz: Krzesła są piękne.
autor: Grzegorz, data: 16.04.2024
5.0
ocena produktu:
5.0
komentarz: Szczerze polecam! Szybka wysyłka, piękne wykonanie, łatwy montaż. Żona i syn zadowoleni
ocena obsługi zamówienia:
5.0
komentarz: Rewelacja
autor: Grzegorz, data: 16.04.2024
5.0
ocena produktu:
5.0
komentarz: Szczerze polecam! Szybka wysyłka, piękne wykonanie, łatwy montaż. Żona i syn zadowoleni
ocena obsługi zamówienia:
5.0
komentarz: Rewelacja
autor: Kondrad, data: 16.04.2024
5.0
ocena produktu:
5.0
komentarz: Wygoda na 5+ Narożnik jest bardzo wygodny i funkcjonalny. Dużo materiałów do wyboru i modułów do ustalenia jaki duży ma być mebel. Polecam
ocena obsługi zamówienia:
5.0
komentarz: Zamówienie przebiegło pomyślnie. Polecam
autor: Dariusz, data: 16.04.2024
5.0
ocena produktu:
5.0
komentarz: brak
ocena obsługi zamówienia:
5.0
komentarz: Bardzo dobra obsługa i podejście do klienta.
autor: Justyna , data: 16.04.2024
5.0
ocena produktu:
5.0
komentarz: brak
ocena obsługi zamówienia:
5.0
komentarz: brak
autor: Ewa, data: 16.04.2024
5.0
ocena produktu:
5.0
komentarz: Meble super, bardzo dobra jakość.
ocena obsługi zamówienia:
5.0
komentarz: Z czystym sumieniem polecam sklep. 24h u nich to 24h.
autor: Ewa, data: 16.04.2024
5.0
ocena produktu:
5.0
komentarz: Bardzo wygodne meble, duzy plus za wzornictwo.
ocena obsługi zamówienia:
5.0
komentarz: Z czystym sumieniem polecam sklep. 24h u nich to 24h.
autor: Wojciech, data: 16.04.2024
5.0
ocena produktu:
5.0
komentarz: Komoda ładnie się prezentuje, różne wielkości szuflad są bardzo praktyczne. Dobry stosunek jakości do ceny :)
ocena obsługi zamówienia:
5.0
komentarz: Bardzo szybka realizacja i dobry kontakt ze sklepem. Na stronie wszystkie niezbędne informacje dotyczące produktu. Polecam :)
autor: Wojciech, data: 16.04.2024
5.0
ocena produktu:
5.0
komentarz: Regał jest bardzo ładny, jego lekka i prosta konstrukcja świetnie się sprawdza w salonie nadając mu nowoczesnego wyglądu :)
ocena obsługi zamówienia:
5.0
komentarz: Bardzo szybka realizacja i dobry kontakt ze sklepem. Na stronie wszystkie niezbędne informacje dotyczące produktu. Polecam :)
autor: Katarzyna, data: 16.04.2024
5.0
ocena produktu:
5.0
komentarz: Polecam, bardzo dobre jakościowo tkaniny i wykonanie.
ocena obsługi zamówienia:
5.0
komentarz: szybko sprawnie i w
autor: Kamil, data: 16.04.2024
5.0